Izuzetno velika zaiteresiranost mladih za stanovanje u stambeno-poslovnoj zgradi na Katurama (UPITNIK dostupan za DOWNLOAD)

Izuzetno velika zaiteresiranost mladih za stanovanje u stambeno-poslovnoj zgradi na Katurama (UPITNIK dostupan za DOWNLOAD)

9.1.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Grad Labin bi po najavama i brže nego što se to očekivalo mogao krenuti u gradnju nove poslovno stambene zgrade na Katurama . Po informacijama gradonačelnika grada Labina Tulia Demetlike za sada vlada izuzetno velika zainteresiranost mladih za rješavanje stambenog pitanja što je vidljivo po velikom broju pristiglih, što putem pošte, što putem e-maila, ispunjenih upitnika. Ti se upitnici još uvijek mogu popuniti, a nalaze se na na službenim stranicama Grada Labina.

Molimo Vas da ispunjeni

UPITNIK dostavite na adresu:

 

Grad Labin, Titov trg 11, 52220 Labin

Faks 052/852-269

E-mail: ured.grada@labin.hr

 

najkasnije do 31. siječnja 2008. godine.

U što skorijem roku grad Labin će krenuti s izradom potrebne dokumentacije, a zgrada bi se nalazila u neposrednoj blizini zgrade POS-a ili popularno rečeno zgrade sa «Čačićevim stanovima».

 

UPITNIK je u Word doc formatu, možete ga ovdje skinuti, ispuniti i mailati na navedenu adresu grada ili isprintati i poslati.

 


mlade obitelji upitnik POS labin kature poslovno stambena zgrada