Izrada Istarske kulturne strategije

Izrada Istarske kulturne strategije

8.5.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Kultura

U tijeku je izrada Istarske kulturne strategije – Strategia culturale Istriana 2014. – 2020. kao strateškog razvojnog dokumenta u kulturi Istarske županije - Regione Istriane kojim će biti definirani ciljevi kulturnog razvitka i strategije odnosno način njihovog ostvarivanja.Same strategije bit će operacionalizirane u zadatke koje je potrebno ostvariti u petogodišnjem razdoblju kako bi se ostvarili zadani ciljevi.

 

 

Kako bi se zainteresirana javnost uključila u izradu IKS - SCI nacrt prioriteta kulturnog razvitka Istarske županije - Regione Istriane za razdoblje od 2014. do 2020. bit će predstavljen na okruglim stolovima u Labinu, Pazinu, Poreču, Puli, Rovinju i Umagu koji će se održavati prema rasporedu koji se nalazi u  prilogu.

 

 

Nacrt prioriteta kulturnog razvitka Istarske županije - Regione Istriane za razdoblje od 2014. do 2020. objavljen je i na internetskim stranicama Istarske županije – Regione Istriana http://www.istra-istria.hr/index.php?id=3939.

 

 

Pisana očitovanja, mišljenja, prijedlozi, primjedbe dostavljaju se putem komentara i prijedloga na navedenoj internetskoj stranici do 19. svibnja 2014. te predajom za vrijeme održavanja okruglih stolova.

 

 

Kako je svaki prijedlog, primjedba, sugestija, kritika važna pozivamo Vas da se svojim sudjelovanjem na okruglim stolovima te pisanim očitovanjima aktivno uključite u izradu Istarske kulturne strategije - Strategia culturale Istriana 2014. - 2020.

 

X2_raspored odrzavanja okruglih stolova.pdf295.09 KB
X2_raspored odrzavanja okruglih stolova.pdf295.09 KB

 

kultura strategija izrada kulturne strategije istarska županija