Iz kulturnog proračuna Istarske županije Labinštini 210 tisuća kuna

Iz kulturnog proračuna Istarske županije Labinštini 210 tisuća kuna

9.1.2014. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Kultura

Iz kulturnog proračuna Istarske županije, koji ove godine iznosi 4,75 milijuna kuna 210 tisuća kuna pripast će kutlurnim djelatnicima i udrugama Labinštine. Najviše sredstava, 70 tisuća kuna, u županijskom je proračuna osigurano za Mediteranski kiparski simpozij, dok će RKUD „Rudar“ iz Raše dobiti 60 tisuća kuna, 50 tisuća za organizaciju 49. središnje smotre narodne glazbe i plesa Istre koje je ove godine domaćin, te još 10 tisuća kuna za organizaciju „Meha na srcu“ i Labinskih konti.

Labin Art Express XXI će za tri svoja prorgrama dobiti ukupno 30 tisuća kuna, po 10 tisuća kuna za programe KUC-a Lamparna, Vizualni muzej rudarstva i industrije Istre i projekt Rudnici kulture. KUD „Ivan Fonović Zlatela“ iz Kršana za zaštitu nematerijalne kulture dobit će 20 tisuća kuna. Po 10 tisuća kuna iz proračuna Istarske županije dobit će i Toni Šaina za izložbeni program galerije Alvona, Roberta Razzi za prijekt „Amor“ i Grad Labin za projekt Atrium.

 

labin art express lae roberta razzi projekt novac financiranje kultura rkud rudar raša kud zlatela mks mediteranski kiparski simpozij