Ivan Stanić vodeći u Istarskoj zimskoj ligi u trčanju

Ivan Stanić vodeći u Istarskoj zimskoj ligi u trčanju

24.11.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Labinski atletičari sudjelovali su proteklog vikenda na dvije  utrke. U subotu je u Kastvu održano 2. kolo Riječke zimske lige u trčanju. Stazu dužine 5600 metara po Kastavskoj šumi najbrže je istrčao Ivan Stanić iz Triatlon kluba Albona Extreme u vremenu od 21 minute i 58 sekundi. Stanić je s 169,88 bodova  u vodstvu lige nakon dva kola.  Na utrci je sudjelovalo 70 trkača.

U nedjelju je u Poreču održano 2. kolo Istarske zimske lige u trčanju, na kojem se okupilo 400-tinjak trkačica i trkača s istarskog i riječkog područja. Stazu od gradskog kupališta do Zelene lagune i natrag  dužine 7.100 metara prvi je pretrčao Toni Božac iz Atletskog kluba Istra Pula, a kod žena je najbrža bila njegova klupska kolegica  Tia Lena Hinić.

Od labinskih atletičara najbolji je bio Ivan Stanić iz Triatlon kluba Albona Extreme koji je na cilj stigao četvrti, a njegovi klupski kolege Vedran Kos i Sandi Lukšić osvojili su jedanaesto, odnosno dvadeset peto mjesto.  Nakon drugog kola u ukupnom poretku u vodstvu je Ivan Stanić sa 170,83 boda,drugi je Miljenko Grozdanić iz Atletskog kluba Albona sa 168,93 boda, a treći Lučano Sošić iz Triatlon kluba Albona Extreme  sa 165,45 boda.

 

Sljedeće, 3. kolo Istarske zimske lige u trčanju održat će se 13. prosinca u Pazinu.

 

ivan stanić istarska zimska liga u trčanju trčanje tk albona extreme miljenko grozdanić lučano sošić ak albona