Ispuni anketu i kreiraj sadržaj Lamparne!

Ispuni anketu i kreiraj sadržaj Lamparne!

25.1.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Društveno kulturni centar nekog grada je mjesto susreta građana i građanki, mjesto u kojem se zajednica okuplja kako bi se opuštala i radila, zabavila i educirala, mjesto međusobne podrške i solidarnosti, mjesto u kojem se međusobno razmjenjuju informacije i planira način na koji se želi razvijati i napredovati kao zajednica.

Naša Lamparna u procesu je da postane društveno kulturni centar grada Labina i da postane mjesto za sve građane i građanke, za djecu, mlade, umirovljenike/ce, školarce/ke, zaposlene i nezaposlene, s najrazličitijim interesima i željama…Ako živiš u Labinu (i okolici) i zoveš ga svojim gradom, onda će to biti i tvoj društveno kulturni centar koji postoji upravo radi tebe.

Kako bi što bolje organizirali rad, molimo te da ispuniš kratku anketu kojom želimo prikupiti želje i interese svih naših građana/ki. Uključi se, ispuni anketu za koju ti treba samo pet minuta i napravi svoj prvi korak u poboljšanju kvalitete života u našoj zajednici.

Link: http://www.surveymonkey.com/r/HZVCVWL

dkc lamparna anketa ispuni sadržaj program online labin čabinština raša nedešćina rabac kature vinež ravni marina koromačno pićan čepić plomin vozilići centar harlem zabava mladi građani zajednica