Digital Labin 2023 Top Full M - Digital Labin 2023 Top Full

IPAK NIŠTA OD ZIMSKE LIGE GRADA LABINA? Dosad se prijavilo tek osam momčadi u dvije kategorije, produljen rok!

IPAK NIŠTA OD ZIMSKE LIGE GRADA LABINA? Dosad se prijavilo tek osam momčadi u dvije kategorije, produljen rok!

4.12.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vrlo su brzo nekima narasle "zazubice" na spomen renoviranja labinske zimske lige u futsalu, ali kako sada stvari stoje, od toga neće biti ništa. Naime, broj prijavljenih klubova ispod svakog je nivoa.

U seniorsku konkurenciju dosad su se prijavili Harlem A.O. Trumić, Megusta, Santa Domenica Alter Ego i Showtime, a u veteransku Santa Domenica, Cement, Harlem i Megusta.

Po četiri momčadi u svakoj kategoriji apsolutno je premalo te ukoliko se do novog roka, 08. prosinca, ne jave još barem četiri seniorske i dvije veteranske momčadi, zimska liga u Labinu se neće odigrati, javljaju organizatori.

Podsjetimo, liga bi trebala započeti 16. prosinca, a prijave su moguće na broj 092 269 0435 (Nikola Zahtila). Kalendar natjecanja su organizatori podesili tako da se ne igra na Badnjak, ali se igra 26. prosinca, pa je onda stanka do 09. prosinca.

Kotizacija za seniorske i veteranske momčadi iznosi 2000 kuna, a organizatori napominju kako liga neće započeti bez da se prijavi minimalno osam seniorskih i šest veteranskih momčadi (igrači s navršene 34 godine mogu igrati).

Izvor: www.istrasport.eu // Foto: Katarina Franković

MNK Albona-Potpićan 98. IstraSport klubovi futsal Labin nova dvorana kotizacija Zimska liga mali nogomet veterani U11 seniori klinci sport rekreacija