"I beba knjigu treba" / Pričaonica i susret s roditeljima na temu "Kako rano čitanje utječe na kasnije učenje kod djeteta"

"I beba knjigu treba" / Pričaonica i susret s roditeljima na temu "Kako rano čitanje utječe na kasnije učenje kod djeteta"

16.5.2023. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Gradska knjižnica Labin i u svibnju organizira zanimljiva i edukativna druženja s roditeljima i njihovim bebama u okviru programa „I beba knjigu treba“.


U subotu, 20. svibnja s početkom u 10 sati u Dječjem odjelu održat ćemo novu Pričaonicu za djecu do 3 godine i njihove roditelje pod vodstvom knjižničarke Ane Tumpić Radović. Očekuje vas puno zanimljivih slikovnica, igračaka te ugodno društvo u posebno uređenom kutku za najmlađe.


Također, najavljujemo i drugi susret s roditeljima u našoj knjižnici koji će voditi magistra psihologije i edukantica Gestalt psihoteraprije Anna Goreta Giannini.


Susret zakazujemo za subotu, 27. svibnja u 10 sati, a tema je "Kako rano čitanje utječe na kasnije učenje kod djeteta". Druženje je zamišljeno na način da nakon kratkog predavanja kao uvoda u temu, roditelji sa psihologinjom i ostalim roditeljima razgovaraju i razmjenjuju svoja iskustva. Procijenjeno trajanje programa je sat vremena.


Za oba programa broj polaznika je ograničen pa molimo zainteresirane da svoj dolazak najave na broj telefona 852-257 ili osobno u Knjižnici.


Sudjelovanje je besplatno!


Očekujemo vas!

gradska knjižnica labin knjiga pričanje beba