Humanitarni "Susret generacija" za mamograf ove subote pored labinskog markata

Humanitarni "Susret generacija" za mamograf ove subote pored labinskog markata

4.10.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Veliko srce za majke, sestre, supruge i sve žene Labinštine pokazat ćemo još jednom - već ove subote 8. listopada, na humanitarnom "Susretu generacija".  Od 9:00 sati na Trgu labinskih rudara, u blizini labinske tržnice, svi smo dobrodošli sudjelovati u druženju povodom Međunarodnog dana starijih osoba, ali i dati svoj mali doprinos velikoj i važnoj gesti - nabavci stacionarnog mamografskog uređaja za labinski Dom zdravlja.

Uz glazbene nastupe Gradskog orkestra, mladih udaraljkaša te nekoliko pjevačkih zborova - od onih najmlađih do onih čiju jezgru čine pripadnici treće dobi, predstavit će se i udruge koje organiziraju ili podržavaju ovu lijepu i humanu gestu, te predstaviti svoje brojne aktivnosti. Pridružit će im se i Savjetovalište za prehranu Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, s prezentacijom svojih programa. Nezaobilazna je i gastro ponuda, koja će upotpuniti ugodno cjelojutarnje druženje za sve generacije i sve stanovnike Labinštine koji posjeduju dobru volju i široko srce - a takvih je, vjerujemo, znatna većina!

No, središnje događanje svakako je prikupljanje donacija za mamograf, u organizaciji Udruge žena Sv. Nedelje "Mendula", te u suradnji s Ligom protiv raka Labin i Sindikatom umirovljenika RH - podružnica Labin. Donacije se i dalje svakodnevno primaju na zaseban podračun Grada Labina, a u subotu će građani imati prilike ubaciti svoj doprinos u donacijsku kutiju. Pokrovitelji događanja su Grad Labin, te općine Sv. Nedelja, Kršan, Raša i Pićan.

Ovom prilikom obavještavamo građane kako će zbog potrebe manifestacije u subotu ujutro biti zatvoren parking na Trgu labinskih rudara, a za vrijeme trajanja događanja promet će s trga biti preusmjeren u okolne ulice.

udruga žena mendula mendula humanitarni koncert momograf