Humanitarna izložba fotografija „Život je lijep“ nadarenih labinskih fotografa Rajana Miloševića i Gorana Načinovića – budite i vi njihova inspiracija!

Humanitarna izložba fotografija „Život je lijep“ nadarenih labinskih fotografa Rajana Miloševića  i Gorana Načinovića – budite i vi njihova inspiracija!

26.3.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Humanitarna izložba fotografija "Život je lijep" održat će se u Gradskoj galeriji Labin 15. travnja s početkom u 18:00 sati.  Organizator humanitarne izložbe je frizerski studio "Twins" iz Rapca.

Autori fotografija su Rajan Milošević i Goran Načinović. U galeriji će biti izloženo 20 fotografija (modnih i portreta) formata 40x60 cm koje će biti na prodaju. Prikupljeni novac će se donirati centru "Liče Faraguna" u Labinu te im na taj način pomoći u njihovoj akciji "Kunica po kunica korijerica". Uz prodaju fotografija, djeca iz centra će prodavati i svoje radove (crteži na papiru/kartonu mislim).

 

Također, biti će omogućeno fotografiranje posjetitelja na licu mjesta pod studijskom rasvjetom. Time naši dragi gosti dobivaju trenutno isprintanu fotografiju, a za uzvrat ostavljaju neki novčani prilog.
O autorima fotografija:

 

 

Rajan Milošević, rođen u Puli 1982.godine. Osnovnu i srednju školu završio u Labinu, a trenutno apsolvent na Kineziološkom Fakultetu u Zagrebu. Fotografijom se počeo baviti početkom 2004. godine kada kupuje svoj prvi digitalni fotoaprat. Zadnje tri godine fotografira vjenčanja za jedan studio iz Zagreba.

Preferira portretnu, modnu, konceptualnu i glamour fotografiju. Ujedno je i predsjednik multimedijalnog centra "Lapix" iz Labina za kojeg se čeka službena registracija i početak rada. Do sada je izlagao na skupnoj izložbi "Svijet kroz objektiv". Jedini međunarodni uspjeh je taj da mu je fotografija odabrana među 28 najboljih modnih fotografija iz cijelog svijeta, za 2009.godinu.


Rajan fotografira s dva digitalna aparata: Canon 5D mark II i Canon 30D uz dva Canon objektiva te dodatnom opremom.


Goran Načinović rođen u Puli 1986. godine, završio osnovnu školu u Nedešćini, srednju školu u Labinu, a nakon srednje škole upisuje studij informatike u Rijeci. Oduvijek ga je zanimala fotografija i film, ozbiljnije se fotografijom počeo baviti 2004. godine,  a odnedavno i filmom.

Do sada je imao dvije samostalne izložbe, te bio nagrađivan od strane Sony-a (Foto ruta) na PhotoDaysu u Rovinju 2009. godine.

Jedna njegova fotografija uvrštena je među "28 extreme action shots" na "smash&pears" internet portalu. Iako je prije najviše volio slikati prirodu i to "landscape"  / pejzažnu fotografiju, sada mu najviše leži portretna, konceptualna, te travel/documentary fotografija.

Sponzori: Caffe bar "Perla" Rabac, Caffe bar "Bbar" Labin, Pizzeria "Napoli" Labin, Labinska tiskara d.o.o., Foto studio "Festival", Salon vjenčanica "Mariage" Labin, Salon namještaja "Noina arka" Labin, Vera Mohorović.


Medijski pokrovitelji: web portal Labin.com, Glas Istre, Radio Labin, Novi foji.

 

Dođite, gledajte i budite osobna inpiracija za samo vašu privatnu fotku!

 

Izložba će biti otvorena:
četvrtak
18h - do daljnjeg

petak i subota
16h - 22h

nedjelja
10h - 16h

 

 

izložba fotografija fotografija rajan milošević goran načinović slika centar liče faraguna humanost kreativnost fizerski studio twins