Humanitarna donacija Labinu iz Njemačke

Humanitarna donacija Labinu iz Njemačke

12.2.2010. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Naši labinjani koji niz godina borave u njemačkom gradu Karlsruhe, obitelj Mirjana Diminić i Vlade Štifanića, ponovno su dopremili pošiljku vrijedne humanitarne pomoći – šleper sa 7.000 kg robe. U pošiljci se među ostalim nalaze bolnički kreveti, invalidska kolica, hodalice, posteljina, stalci za infuziju i noćni ormarići. Najveći dio pošiljke preuzeli su Istarski domovi zdravlja – ispostava „Dr. Lino Peršić“ Labin. Dio pomagala bit će kroz posudionicu ortopedskih pomagala na raspolaganju i za korištenje našim sugrađanima.

 

Svojom humanošću i dopremom pomoći, obitelj se istakla još za vrijeme domovinskog rata. Njihova humanitarna aktivnost ne ograničava se samo na Grad Labin već i šire humanitarne donacije za Pulu, Pazin, područje primorsko-goranske županije i ostalih krajeve Hrvatske.

 

Obitelji je 2002. godine dodijeljeno Priznanje Grada Labina za izvanredno i nesebično zalaganje u pružanju humanitarne pomoći. Ovom se prigodom zahvaljujemo obitelji Mirjane Diminić i Vlade Štifanića koja svojim humanitarnim radom i zalaganjem doniraju svoj i naš Grad Labin.

 

donacija humanost marijana diminić vlado štifanić otropedska pomagala