HEP donirao računala školama Labinštine

HEP donirao računala školama Labinštine

11.5.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

U četvrtoj godini provedbe akcije „Za naše male genijalce“, Hrvatska elektroprivreda je donirala 10 novih računala osnovnim školama s područja Labinštine: OŠ Ivan Goran Kovačić Čepić iz Kršana, OŠ Vladimir Nazor iz Potpićna te OŠ Ivo Lola Ribar i OŠ Matija Vlačić iz Labina.

U ovogodišnjem ciklusu HEP će  u sklopu  akcije „Za naše male genijalce“ donirati ukupno 100 novih računala  za 31 osnovnu školu  u  Hrvatskoj. Izabrane su škole koje nemaju niti jedno računalo, imaju velik broj učenika po računalu ili  se  nalaze na područjima od posebne državne skrbi.

Uključujući ovogodišnji donacijski ciklus, HEP je od početka provedbe akcije „Za naše male genijalce“ 2015. godine, osigurao donaciju od čak 250 novih računala za učenike 73 osnovne škole diljem Hrvatske. 

„Izuzetno nam je drago što je smo u četiri godine provedbe akcije „Za naše male genijalce“ pružili  svoj doprinos razvoju hrvatskog školstva te osiguravanju uvjeta za bolji razvoj i napredak naših najmlađih.“, izjavila je Vlatka Kamenić Jagodić, pomoćnica direktora Sektora za tržišnu i marketinšku strategiju Hrvatske elektroprivrede d.d. 

HEP je pokrenuo nacionalnu akciju „Za naše male genijalce 2015. godine u suradnji s Narodnim radijom i s ciljem osiguravanja boljih uvjeta informatičkog obrazovanja za što više učenika, ali i senzibiliziranja javnosti o stanju informatičke opreme u hrvatskim osnovnim školama. 

HEP PR

hep za naše male genijalce donacija škole labinština