HDZ Labina podržava referendum o Plominu C na ugljen

HDZ Labina podržava referendum o Plominu C na ugljen

4.2.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Podržavamo i pozdravljamo raspisivanje savjetodavnog referenduma o Plominu C na ugljen, rekli su danas na konferenciji za novinare čelnici HDZ-a Labina i Svete Nedelje. Predsjednik labinskog HDZ-a Nenad Boršić kazao je kako se strateški projekti koji su trenutno u centru političkog djelovanja elite na vlasti ni u jednom trenutku ne oslanjaju na probleme koji tište lokalne zajednice.

Zabrinjavajuće je da se takva vrsta strateških projekata, kazao je tajnik HDZ-a Svete Nedelje Dean Griparić: (ton – Dean Griparić). On je podsjetio da je državna vlast već odbacila jedan zahtjev građana Istre, odnosno Županijske skupštine za referendum protiv termoelektrane Plomin C na ugljen: (ton – Dean Griparić 1). O važnosti odlučivanja građana o strateškim projektima govorio je i tajnik Gradskog odbora HDZ-a Labina Serđo Kokot: (ton – Serđo Kokot).

Predsjednik labinskog HDZ-a Nenad Boršić  primijetio je kako bi bilo da se referendum provede: (ton – Nenad Boršić). Čelnici HDZ-a Labina i Svete Nedelje rekli su kako će svoje članove pozvati da izađu na savjetodavni referendum o Plominu C na ugljen.

 

Foto: Radio Labin

 

 

hdz politika serđo kokot nenad boršić dean griparić referendum te plomin te plomin 3 tep c