Harlem Auto Otpad Trumić pobjednik Kiršićevog memorijala

Harlem Auto Otpad Trumić pobjednik Kiršićevog memorijala

3.7.2018. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Momčad Harlem Auto Otpad Trumić pobjednik je ovogodišnjeg turnira u Nedešćini. Naime, već 25. put se održava memorijal Klaudio Kiršić, a ove je godine nastupalo 13 momčadi u seniorskoj konkurenciji.

U finalu je super-jaki Harlem s 4:0 bio bolji od Smoljanaca Slobode dok je žminjski Čago u borbi za treće mjesto bio s(p)retniji od Raše 1938 nakon izvođenja sedmeraca. Po tko zna koji put, najbolji igrač turnira bio je Fatos Hoxha, a najbolji vratar Nikola Zahtila. Najbolji strijelac turnira bio je Antonio Ferlin iz redova viceprvaka s deset golova.

Pobjednička momčad igrala je u sastavu Nikola Zahtila, Almir Mehić, Sanjin Matulja, Sanel Bojkić, Ervin Čudić, Danijel Malić, Fatos Hoxha, Petar Sandić, Ermin Jašarević, Admir Hodžić, Dino Murtić, Damjan Ilić i Edis Kurtić.

Uz seniorski turnir odigran je i turnir dječaka u kategoriji U-11, te turnir veterana. Kod dječaka najuspješnija je bila domaća momčad Jedinstva Omladinac koja je nakon izvođenja sedmeraca bila bolja od Rudara, dok je treće mjesto osvojio Barban 2013 koji je bio bolji od Rapca. Kod veterana su najuspješniji bili igrači domaće Santa Domenice.

Foto: Harlem AO Trumić Facebook

memorijal klaudio kiršić nedešćina sveta nedelja mali nogomet futsal harlem auto otpad trumić fatos hoxha nikola zahtila antonio ferlin