H. Bešlić u šoku: Omiljeni Mrga je umirao pred mojim očima...

H. Bešlić u šoku: Omiljeni Mrga je umirao pred mojim očima...

15.2.2016. // 24 sata // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Ne mogu vjerovati da Mrga više nije s nama, a još jučer smo se zajedno smijali i veselili. Iako mu je srce bilo slabo i dugo se borio s bolešću, dao je sve od sebe da ostvari dugogodišnju želju i nastupi sa mnom u Labinu, rekao je potreseni pjevač Halid Bešlić (62).

Publika u dvorani pjevala je uglas s Amirom Bojkićem Mrgom , a nakon što je pozdravio prijatelje iz Pule koji su bili među obožavateljima, pjevač se srušio na pozornici. U pomoć mu je odmah dotrčao sin Miki, koji je bubnjar u bendu, a užasnuta publika u prvim je redovima počela plakati. Djelatnici Hitne pomoći brzo su stigli u dvoranu i više od 20 minuta pokušali reanimirati Mrgu nasred pozornice, ali nije mu bilo spasa. Preminuo je na bini, a u dvorani je nastao tajac.

- Pozdravili smo se popodne kad sam došao odraditi tonsku probu. Upoznali smo se i porazgovarali jer se nismo poznavali od prije. Amir je bio veliki obožavatelj moje glazbe te se potrudio doći na koncert i nastupiti - ispričao je šokirani kralj sevdaha, koji ne pamti ovakvu tragediju u svojoj karijeri. Žao mu je što Amir nije doživio da se zajedno popnu na pozornicu i zapjevaju jer je Mrga u Istri bio poznat kao zabavljač koji je na svadbama briljirao pjevajući Halidove hitove.


 

Cijeli tekst autorice Ane Lukiše pročitajte ovdje

 

 

 

amir bojkić halid bešlić koncert smrt