Gradnja Mercatora u Labinu ulazi u završnicu

Gradnja Mercatora u Labinu ulazi u završnicu

17.9.2008. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Već nekoliko je mjeseci vrlo dinamično na gradilištu trgovačkog centra Mercatora na prilazu Labina iz pravca Rijeke, a kako se primiče početak njegova otvaranja stalno se povećava broj majstora raznih struka koji sudjeluju u završnim radovima. Kako sama zgrade poprima završne oblike već se nazire i konačni izgled četvrtog supermarketa u Labinu, koji će zasigurno promijeniti neke navike i tokove kretanja stanovnika tog grada.

I dok će Mercator svoja vrata otvoriti neposredno prije najveće potrošačke groznice u godini, čemu pogoduje i malo kišnih dana, nestrpljenje vlada i među kandidatima za neko od ponuđenih radnih mjesta u tom trgovačkom lancu, koji se ističe kvalitetom usluga, ali i nešto višim cijenama nego u drugim marketima.

Na njih “pucaju” ne samo nezaposleni, ili oni koji rade u nekim drugim trovinama, već i zaposleni u rabačkom turizmu, koji zbog teških radnih uvjeta tijekom ljetnih mjeseci, sezonske naravi posla i niskih plaća, imaju sve više teškoća sa zadržavanjem osoblja svojih objekata. (MM)

Mercator Labin gradilište izgradnja trgovački lanac trgovina.gospodarstvo konkurencija