Grad Pula plaća i labinski medij za promoviranje i obavijest o gradnji rotora u Šijani

Grad Pula plaća i labinski medij za promoviranje i obavijest o gradnji rotora u Šijani

20.2.2013. // iPress // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Višemjesečni radovi na Rivi, započeta priprema rotora u Šijani, ograničenja u Anticovoj ulici u središtu grada, kopanje kanalizacije na Verudi, rekonstrukcija plinovoda na brojnim lokacijama širom grada, a uskoro i kopanje ''zlatnih metara'' vodovoda u Radićevoj ulici, uzrok su do sad neviđenog prometnog nereda i meteža.

Istovremeno odvijanje niza infrastrukturnih radova, uobičajeno u izbornim godinama, ove je godine nadmašilo dosadašnje slične poteze nositelja vlasti, prvenstveno pokazavši nepripremljenost, neorganiziranost i upitnu stručnost osoba zaduženih za organizaciju radova i regulaciju alternativnih prometnih pravaca. Počevši od razrovanih bijelih putova kojima se zaobilaze radovi u Šijani, pa do iznenadnih nalijetanja na zatvorene ceste usred grada, bez pravovremenog i primjerenog upozorenja.

Umjesto da bolje osmisle hodogram radova, na vrijeme saniraju alternativne ulice i omoguće maksimalnu protočnost ionako problematičnog gradskog prometovanja, u gradskoj upravi su donijeli mudru odluku: radove ćemo razglasiti putem pet-šest jumbo plakata po Puli, pa još i platiti uvijek vjernim medijima, uključujući i jedan labinski (!) pokoju reklamu. Ne samo što je laž da rotor u Šijani gradi Grad Pula, jer ga financiraju državne Hrvatske ceste, nego se još i na predizbornu reklamu sadašnje vlasti troši dodatni novac iz proračuna.

 

rotor šijana promet mediji