Grad Labin dobiva moderan coworking prostor, početnicima prva godina korištenja besplatna!

Grad Labin dobiva moderan coworking prostor, početnicima prva godina korištenja besplatna!

13.2.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Grad Labin prenamijenio je prostor iznad Gradske knjižnice u iskoristiv i moderan coworking prostor, koji ima 10 sjedećih mjesta i otvoren je svim osobama koje svoju djelatnost mogu obavljati putem računala, u dijeljenom prostoru koji će biti otvoren od ponedjeljka do petka, od 8 do 19 sati, te subotom od 8 do 13 sati, a po potrebi i dulje.

 Grad Labin kao jednu od mjera poticanja poduzetništva subvencionira coworking prostor, a poduzetnicima početnicima (koji su osnovali trgovačko društvo ili obrt unazad 6 mjeseci od dana predaje zahtjeva) daje na korištenje prostor bez naknade na razdoblje od jedne godine od dana početka korištenja, uz uvjet da počnu koristiti coworking prostor do kraja 2019. godine.

Prednost korištenja coworking prostora je razmjena poslovnih iskustava i ideja s drugim članovima iste zajednice i otvaranje prostora za suradnju.

 

Coworking uredske prostore moguće je koristiti dnevno, tjedno, mjesečno ili godišnje. U troškove korištenja prostora za rad, osim uredskog stola i stolice u dijeljenom uredu, uključeni su i troškovi električne energije, grijanja i hlađenja, čišćenja i održavanja, komunalne i ostale naknade, korištenje printera i skenera, korištenje čajne kuhinje, brza internet veza i Wi-Fi.

 

Pozivamo sve zainteresirane da se obrate Upravnom odjelu za gospodarstvo i EU projekte Grada Labina, putem mail adrese patricija.terkovic@labin.hr ili broja telefona 052/866-817, radi razgleda prostora i dobivanja svih potrebnih informacija.

 

posao coworking space coworking eu fondovi