Goran Bare i Majke zatvorili ovogodišnje Dane Grada Labina (Galerija fotografija)

Goran Bare i Majke zatvorili ovogodišnje Dane Grada Labina (Galerija fotografija)

17.8.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Dani Grada Labina koji su i ove godine obilovali  sportskim, zabavnim i kulturnim priredbama, završili su sinoć nastupom Gorana Barea i Majki kao i  uvijek na gradskom trgu ispred zgrade Općine. Nastup Gorana Barea i Majki  nije bio nalik svojim uobičajenim koncertima na koje su navikli njihovi poklonici. Na pozornicu su stupili oko ponoći te je to bio početak obilježavanja kraja manifestacije Dana Grada Labina.
Kod mladih je izbor rock završetka fešte bio dobro prihvaćen, no starija populacija nije baš dobro prihvatila  neobičnu pojavu Gorana  Barea. Bez održanog bisa, Majke su pozdravile okupljene oko 2 sata i time je službeno koncert na trgu bio završen.

Program je vodio poznati voditelj Radio Labina, Adriao Šćulac, a osim Majki nastupili su labinski mališani Minicantanti, Altea bend sa poznatom labinskom vokalisticom Silvijom Rejec Martinčić, a nakon njih su se na pozornici popeli klinci iz Rapca, skupina Storm, mlade rock nade šestog i sedmog razreda osnovne škole koji su svirali poznate rock klasike. Klincima nije ovo bio prvi nastup, već su se labinskoj publici predstavili na ovogodišnjem Istra Rock Festivalu.

Feštalo se uz bogatu gastronomsku ponudu na glavnom trgu,trgu San Marco, kao i na malom Starom trgu ispred labinskog Circola. Mladi su se uglavnom zabavljali kod Špine starogradskoj jezgri koja se ove godine pokazala kao pravi koncertni hit. Kod špine su nastupili Breech Deenower te nekolicina labinskih punk i metal bendova. 

Jučer je održana i svečana sjednica Gradskog vijeća, na kojoj je službeno dodijeljena nagrada Grada za životno  Katici Miletić, dugogodišnjoj aktivistici Crvenog križa, dok je priznanje dobio Branko Biočić, te popularna labinska pop rock  skupina The Orange Strips.


Osjetno slabijom posjetom nego što je to bila za Petrovu, Labinjani i njihovi gosti na ovaj način su obilježili završetak i ovog ljeta.

 

Goran Bare Altea Bend Dani Grada Labina fešta koncert Majke Minicantanti Storm kod Špine zabava Breech Deenower