Good Vibes Only w/ Rich NxT [FUSE] @ Discotheque Magnus Pazin 23/02/2019

Good Vibes Only w/ Rich NxT [FUSE] @ Discotheque Magnus Pazin 23/02/2019

22.2.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Kultni klub Magnus ove subote ponovno postaje središte okupljanja ljubitelja elektronske glazbe u specijalnom "GOOD VIBES ONLY" karnevalskom izdanju jer u goste stiže londonski DJ, producent te izvrsni klavijaturist Rich NxT. Kao jedan od prvih FUSE-ovih izvornih rezidenata, Rich NxT odigrao je glavnu ulogu u razvijanju brenda, pomažući da se od nedjeljnih jutarnjih aftera pretvori u jedan od najuglednijih brendova i etiketa na planetu.
Nešto posebno događalo se londonskoj rave kulturi sredinom 2000-ih. Generacija umjetnika istomišljenika i promotora sličnog ukusa u house i techno glazbi stvorila je istinski duh scene i alkemiju koja je potakla njegovo širenje na sve strane. Uživajući biti dio tog pokreta, Rich NxT je često posjećivao legendarne partije po istočnom Londonu (T-Bar, Public Life i Secret Sundaze). Utemeljen 2008. godine, FUSE London se čvrtsto pozicionirao na sceni svojim tada zloglasnim Sunday free partijima u klubu 93 Feet East. Kao pravi FUSE umjetnik, svojom jedinstvenom i prepoznatljivom glazbom na šest solo EP-a među kojima su 'Bristle',  'Quixotic'  i 'Brigade' pokupio je simpatije i veliku podršku mnogih poznatih DJ-a. Pod utjecajem londonske drum n' bass  i jungle rave scene, a kasnije minimal i tech-house scene, poduzetni DJ/producent pokreće dva vlastita projekta, NxT Records i What NxT. 2018. godina donijela je mnoštvo visokokvalitetnih izdanja koja su potaknula Rich NxT-a na nove i još veće izazove. Njegov 'Brigade EP' izdan na FUSE London bio je jedan od najprodavanijih EP-a tog žanra u prvoj polovici godine te su ga podržali mnogi DJ-i, uključujući The Martinez Brothers i Jamie Jonesa. I izdanja u drugoj polovici 2018. godine na FUSE London, Tamango i NxT Records naišla su na odlične njegovih obožavatelja.
Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti preko online sustavu Entrio te na svim prodajnim mjestima po cijeni od 50 kuna. Uz Rich NxT-a na subotnjem prazniku elektronske glazbe u Pazinu domaće snage predstavljaju San Souno (Liminal) te Tschoky i Marin Biočić (Seriously Twisted). Rejv starta u 22 sata, a kraj se nazire u 6 sati ujutro.seriously twisted pazin magnus disco rijeka opatija istra labin scena Rich NxT rave FUSE London Tschoky Marin Biočić kolketiv karneval subota zabava glazba party muzika