GOLUBJERA NIGHT & DAY PARTY za zatvaranje ljetne sezone u Rapcu

GOLUBJERA NIGHT & DAY PARTY za zatvaranje ljetne sezone u Rapcu

29.8.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Nakon punih sedam godina, ponovo će sa dobrim beatom oživjeti legendarna plaža Golubjera u Rapcu. Ta je kultna plaža  postala poznata kada je na njoj izgrađen beach bar Bounty. Kulminaciju popularnosti doživjela je priređujući after partye za Rabac Summer Festival.
 
Sada, sedam godina kasnije objekta nema. Pod organizacijom kultnog labinskog kafića DESIGN CAFFE barem na jedan dan poznata će plaža ponovo  oživjeti ove subote 31.08.2013. godine.
 
Party pod nazivom GOLUBJERA NIGHT & DAY PARTY napravit će jedan svojevrsni mix house, tech-house i komercijalne glazbe. Za dobru zabavu pobrinuti će se team od 5 dj-a. Za warm up zadužen je mladi labinski dj Sick Phil, nastavlja Lucca C, te dj Teo i Mc No Name. Poslastica će svakako biti i provjereni labinski dj Toni Manero, ujedno i začetnik house večeri u bivšem beach klubu Bounty.
 
Početak partya je u subotu u 22.00 sata, a kraj u nedjelju negdje kada sunce već bude visoko na obzoru. Ulaz je skromnih 20 kuna.

Spoj dobre glazbe, atraktivne lokacije i pristupačnih cijena, baš je ono što će zasigurno privući mnoštvo na oproštaj sa ljetom u Rapcu.

Golubjera Rabac party plaža ljeto night day ulaz dj Design Caffe mix kafić Rabac Summer Festival after legendarna Toni Manero cijene oproštaj sunce