[FOTO] Proteklog vikenda na livadama Parka Skulptura na Dubrovi održano je pojedinačno prvenstvo Kvarnerske lige u krosu.

[FOTO] Proteklog vikenda na livadama Parka Skulptura na Dubrovi održano je pojedinačno prvenstvo Kvarnerske lige u krosu.

18.10.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Natjecanje je već tradicionalno organizirao atletski klub Albona, a lokacija na Dubrovi još se jednom pokazala kao pun pogodak.
Nastupilo je ukupno 208 mladih atletičara iz 9 klubova istarske i primorsko goranske županije.
Uz Albonu nastupili su Kvarner Rijeka, Liburnija Rijeka, Maximvs Poreč, Jadran Crikvenica, Istra Pula, Medulin, Grobnik i Viškovo.

Od članova Albona najuspiješniji su bili Marko Mucić 3. mjesto (limači 600m) i Rebecca Files 3. mjesto (mladje kadetkinje 800m). Blizu medalje bili su i Toni Franković 4. mjesto (cicibani 300m), Mia Faraguna 4. mjesto (cicibanke 300m) i Kelly Tomanjik 4. mjesto ( limačice 600m). 
Ukupno najuspješniji klub je bio atletski klub Kvarner iz Rijeke.

Ovim natjecanjem završila je ovogodišnja Kvarnerska liga, a ukupni pobjednik je takodjer atletski klub Kvarner iz Rijeke
Atletičari Albona najuspiješniji su u konkurenciji mladjih kadetkinja na 3. mjestu, dok su limači i cicibani ligu završili na 4. mjestu.


AK Albona

kros trčanje dubrova park skulptura dubrova ak albona ervin kiršić