Fešta Petrova

Fešta Petrova

17.6.2009. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

U tijeku su intenzivne pripreme za ovogodišnju feštu „Petrova 2009.“ koja će se održati na trgu u Starom gradu u subotu, 27. lipnja u organizaciji Grada Labina, te pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Labina.

U bogatom programu nastupiti će Dječji pjevački zbor Zajednice Talijana Labin „Minicantanti“, Dječji pjevački zbor Mornica, Gradski orkestar Labin, Gradske mažoretkinje, Glazbeno-scenska grupa „Skribico blu“, KUD „Rudar“ iz Raše, mlade pjevačke nade Dina Rizvić, Tena Bevčar i Katarina Mulavdić, a potom i labinska grupa „Altea“.

Centralni događaj ovogodišnje Petrove je koncert popularnog hrvatskog  pjevača Jasmina Stavrosa. Glazbe neće nedostajati ni na šetalištu Kvarner te kod popularne špine gdje će zabava trajati do jutarnjih sati. Na Titovom trgu predstaviti će se i labinski medari, a pod gradskom ložom antikvari.

Uz bogatu gastronomsku ponudu labinskih ugostitelja prva ovogodišnja fešta u Starom gradu obećava dobru zabavu za sve posjetitelje.

Istoga dana s početkom u 9,00 sati na boćarskom igralištu u Labinu održati će se u organizaciji Boćarskog kluba „Labin“ tradicionalni boćarski turnir „Petrova 2009.“

petrova fešta jasmin stavros rkud rudar altea bend koncert kod špine