Edukacija o uređenju izloga i poslovnih prostora

Edukacija o uređenju izloga i poslovnih prostora

17.11.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Kako iskoristiti izlog vašeg prodajnog i poslovnog prostora te kako on može postati vaš trajni i gotovo besplatan oglasni prostor, saznajte na radionici koja se održava u ponedjeljak 21. studenog u 13 sati u prostoru polivalentne dvorane Gradske knjižnice Labin.

 Izlog predstavlja često prvi i neposredan vizualni kontakt kupca s vašim prodajnim prostorom, te se s razlogom naziva ogledalom vaše ponude, vašeg imidža i poslovanja. Koliko je izlog važan komunikacijski kanal između prodavatelja i kupaca, te na koje se sve kreativne načine izlog može kvalitetno urediti uz ograničeni budžet, polaznici će imati prilike saznati kroz interakciju s predavačima i prezentaciju najboljih primjera iz prakse.

 Radionicu će održati Borjan Batagelj (Carbo media, Labin), Muamer Mujević (Iconis, Rijeka) i Domagoj Ostović (Lloyds Design, Labin), poduzetnici i stručnjaci iz područja psihologije, dizajna korisničkih iskustava i digitalnog marketinga.

 Radionica je besplatna za sve polaznike, a za sudjelovanje prijavite se na e-mail uo.labin@hok.hr ili telefon 052 856 509.

 Organizator radionice je Udruženje obrtnika Labin uz financijsku potporu Grada Labina i općina Labinštine.

 

 

marketing promocija edukacija udruženje obrtnika labin uo labin izlog