Duo Adriana Miletić i Roberto Diminić najbolji u svojoj kategoriji na 35. Međunarodnom susretu harmonikaša

Duo Adriana Miletić i Roberto Diminić najbolji u svojoj kategoriji na 35. Međunarodnom susretu harmonikaša

24.4.2010. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Kultura

U Domu hrvatskih branitelja proglašeni SU rezultati i dodijeljene diplome najuspješnijim sudionicima natjecanja 35. Međunarodnog susreta harmonikaša u A i B kategorijama solista i komornih sastava.

Prosudbena komisija je najveći broj bodova u A kategoriji solista dodijelia Ani Sarčević, Ivanu Babiću, Bruni Hrvoju Aureru, Martinu Besadi, Romini Legović, Elvisu Preskaru, Tini Logonder, Denisu Šahiću, Božidaru Blaževiću i Roku Svetaniču.

U B kategoriji solista nagrađeni su Amer Mujkanović i Božidar Rajić. Kategorija A komornih sastava za najbolje je izvođače imala duo harmonika Adriana Miletić i Roberto Diminić, dok je u kategoriji B komornih sastava slavio duo Tuholjaković-Ahmetović. (N. H. )

Adriana Miletić učenica je OŠ Vitomir Širola Pajo iz Nedešćine, a Roberto Diminić OŠ Ivo Lola Ribar, a inače su polaznici OGŠ Matka Brajše Rašana iz Labina, dok je njihova mentorica Karmen Brajuha.

 

35.međunarodni susret harmonikaša harmonikaši harmonika karmen brajuha ogš matka brajše rašana adriana miletić roberto diminić glazba obrazovanje