Dražen Stojanović ostavio Labinjane praznih ruku nakon bespoštedne borbe

Dražen Stojanović ostavio Labinjane praznih ruku nakon bespoštedne borbe

13.10.2018. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Tvrda, čvrsta i neugodna momčad, znali su Labinjani kakva ih Spačva čeka. I odigrali su Labinjani muški, hrabro i požrtvovno, ali to nije bilo dovoljno jer su ih vinkovački vratari zaustavili pred “vratima raja”.

Prije svega treba izdvojiti veliki povratak Rudan Labina početkom drugog dijela. Naime, igrala se 31. minuta kad je Borna Manci Mičević pogodio za 16:12 i većina bi momčadi već tu bila izgubila ovu utakmicu.

Međutim, Lovrinovićevi momci od 36. do 39. uz tri Miletina gola dolaze do poravnanja, a onda se do kraja vodi “borba živaca”. Igralo se gol za gol da bi u konačnici Dražen Stojanović s dvije obrane na golu prednosti gostiju uspio spriječiti Labinjane da dođu do pobjede. Spačvi je slavlje donio Karlovčanin Smojver u pretposljednjoj minuti.

Treba na kraju spomenuti da su vinkovački vratari Stojanović i Ereš, obranili 14 lopti (35%, od čega prvi 9/22 – 40%), a da je u polju sjajan bio Dino Vukušić sa šest golova bez promašaja. Kod Labinjana ponovno je odličan bio Fran Mileta s devet pogodaka.


VINKOVCI – SD Lenije – PREMIJER HMRL – 4. KOLO

SPAČVA – RUDAN LABIN 26:25 (14:12)

SPAČVA: Stojanović, Maroš, Mažurana 4, Koncul, Šaravanja 1, Vukušić 6 (4), Antunović, Raguž 4 (1), Mihaljević, Smojver Doma. 1, Bolanča 1, Božić 4, Smojver Domi. 1, Mičević 4, Ereš

RUDAN LABIN: Vlačić, Derossi, Franković 1, Dukić, Mileta 9 (3), Lovrinović 1, Šehić, Juričić, Ratkajec 6, Gajica, Bučaj, Kostić, Ćopić, Griparić, Marić 3, Puljić 5

Isključenja: Spačva 2 minute (Božić 2, Smojver Domi. 2) Rudan Labin 6 minuta (Kostić 4, Puljić 2)

rk rudan labin rk spačva vinkovci rukomet premijer liga