Dolores Sorić potvrđena za predsjednicu GP IDS-a Labin

Dolores Sorić potvrđena za predsjednicu GP IDS-a Labin

11.12.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Dolores Sorić izabrana je za predsjednicu Gradske podružnice IDS-a Labin na Izvještajno-izbornoj skupštini, održanoj sinoć u Labinu.

 

Prije samog glasovanja, nova-stara predsjednica Sorić je podnijela Izvješće o radu Predsjedništva u proteklom mandatu kojeg su obilježili lokalni izbori i izbori za gradske mjesne odbore.

 

- U teškim vremenima ekonomske krize, sugrađani su u IDS-u i koalicijskim partnerima prepoznali onu snagu koja im može i mora stvarati bolje uvjete za život u našem gradu. Ukazali su nam povjerenje koje moramo njegovati i poštivati svojim odgovornim radom.

 

- Istaknula bih i kvalitetan rad naših vijećnika u Gradskom vijeću zahvaljujući kojima je odrađeno puno posla za Grad Labin, recesiji unatoč, istaknula je predsjednica GP IDS-a Labin dodajući još kako je „rad s članstvom te povećanje broja članova trajna aktivnost podružnice".

 

Na samome kraju Dolores Sorić zahvalila je svim članovima na ponovno ukazanom povjerenju rekavši kako su „najveća vrijednost i bogatstvo labinske podružnice i IDS-a općenito, njezini članovi."

 

- Svi zajedno predstavljamo sinergiju mladosti i mudrosti. Kvalitetni i pošteni ljudi koji su spremni odvojiti svoje slobodno vrijeme za boljitak Labina, garancija su naših budućih uspjeha", zaključila je Sorić. 

 

Prisutnima se obratio i član Predsjedništva IDS-a i labinski gradonačelnik Tulio Demetlika napomenuvši kako trenutno IDS obilježava usvojena Deklaracija o regionalnom razvoju i jedinstvenosti Istre.

 

- Istra je samostalna regija i nitko to ne smije dovoditi u pitanje. Zajedno se moramo usprotiviti sve većoj centralizaciji kojom Istra izuzetno puno gubi, naglasio je Demetlika.

 

Za članove Predsjedništva GP IDS-a Labin su izabrani: Alenka Verbanac, Vesna Šćira Knapić, Lari Zahtila, Alen Golja, Diego Čekada, Smiljan Popov, Marija Kadoić Balaško i Dino Škopac.

 

Na Skupštini su ujedno odabrani i fiducijari: Paolo Brezac, Valter Poropat, Dorino Rajković, Igor Šumberac, Valter Glavičić i Katarina Bastianić.

 

Skupština je, također, potvrdila kandidata Borisa Miletića za Predsjednika IDS-a; kandidatkinju Gloriju Paliska Bolterstein za potpredsjednicu IDS-a; kandidata Dinu Škopca za člana Predsjedništva IDS-a; kandidata Tulija Demetliku za predsjednika ZP-a IDS-a Labinštine i kandidata Zorana Rajkovića za Predsjedništvo ZP-a IDS-a Labinštine.

  

ISTARSKI DEMOKRATSKI SABOR

Ured za odnose s javnošću

 

 

 

ids dolores sorić politika dino škopac demetlika