Događanja Udruge "Mendula" za vikend u sklopu humanitarne akcije "LABINŠTINA HOĆE! za mamograf"

 Događanja Udruge "Mendula" za vikend u sklopu humanitarne akcije "LABINŠTINA HOĆE! za mamograf"

25.11.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Pod pokroviteljstvom Grada Labin , Općine Sveta Nedelja, Općina Pićan, Općina Kršan i Općine Raša,  Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina, ovog vikenda, u sklopu humanitarne akcije "LABINŠTINA HOĆE! za mamograf", organizira i sudjeluje na čak četiri događanja.

Članice Udruge "Mendula“ u subotu ujutro, 26. studenoga, od 9 do 11 sati na Trgu  Labinskih rudara, nudit će prigodne blagdanske aranžmane i druge ručne radove izrađene na kreativnoj radionici  „Kreiraj i volontiraj“ koju organizira Udruga „Mendula“.

Istoga dana, u Sv. Katarini od 17:30 sati  nadalje, Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula", uz potporu Općine  Pićan,  sudjeluje i na "Smotri maslinovog ulja istočne Istre". Očekuju vas brojne edukacije i degustacije, bogat kulturno-umjetnički program te hrana i piće po promotivnim donacijskim cijenama.

Zahvaljujući pozivu organizatora,  u subotu od 18 sati, članice Udruge "Mendula" sudjelovat će s donacijskom kutijom na „Smotri folklora i kulturnog stvaralaštva“ koja se održava u sportskoj dvorani u Labinu.

Udruga "Mendula" s donacijskom kutijom sudjelovat će i u nedjelju, 27. studenoga, u sportskoj dvorani Labin gdje će se održati gledanje prijenosa nogometne utakmice, a nakon toga i rukometna utakmica ŻRK Rudar i Š.R. Karlovac.

Pozivamo vas da svojim dolaskom i donacijama podržite ovu našu zajedničku i vrijednu humanitarnu akciju na dobrobit svih naših žena Labinštine.
 
Dokažimo i ovog puta da zajedno možemo i hoćemo činiti čuda.

Dobro nam došli!

Udruga žena Sv. Nedelja "Mendula"

mamograf labinština hoće humanitarno udruga žena mendula udruga mendula