Dodijeljene koncesije labinskim taxistima

Dodijeljene koncesije labinskim taxistima

9.9.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Nakon što je obavljena procedura javnog natječaja za davanje koncesije autotaksi prijevoza na području Grada Labina na rok od pet godina, članovi Poglavarstva Grada Labina predložili su da se one dodijele Nikoli Laziću, vlasniku Obrta za prijevoz putnika «Auto-taxi» Labin, Peji Ivaniću, vlasniku Obrta za prijevoz robe i putnika Taksi prijevoz «Ivanić» Labin, te Jasminu Džinoviću, vlasniku Obrta za cestovni prijevoz robe i putnika «Taxi-Jasmin» iz Labina. Prijedlog Odluke upućuje se na razmatranje i usvajanje Gradskom vijeću Grada Labina.

Najpovoljniji ponuditelj za zakup poslovnog prostora u Labinu, Titov trg, ukupne površine 35 četvornih metara je tvrtka Alpha dizajn d.o.o. iz Labina sa ponuđenom mjesečnom zakupninom od 26,00 kuna po četvornom metru, a za zakup poslovnog prostora u ulici Prilaz Griža 9, ukupne površine od 52 četvorna metra tvrtka Novatec d.o.o. iz Labina sa ponuđenom mjesečnom zakupninom od 35,00 kuna po četvornom metru.

Nakon provedenog postupka javne nabave male vrijednosti za radove na zamjeni stolarije na zapadnom pročelju zgrade gradske uprave, za najpovoljnijeg ponuditelja izabrana je tvrtka Tiha d.o.o. iz Šila sa cijenom od 194.675,40 kuna uključujući PDV.

taxi koncesija Pejo Ivanić Jasmin Džinović Nikola Lazić