Djed Mraz u našem gradu

Djed Mraz u našem gradu

18.12.2013. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Djed Mraz jučer je krenuo u obilazak najmlađih labinjana pa je tako u jutarnjim satima posjetio Centralni vrtić Kature i polaznike Centra Liče Faraguna, a u popodnevnim satima prvašiće osnovnih škola Matije Vlačića i „Ivo Lola Ribar“. Odgajatelji Dječjeg vrtića Pjerina Verbanac pripremili su djeci centralnog vrtića kazališnu predstavu "Novogodišnje slavlje" nakon koje su dočekali Djeda Mraza i zajedno se družili i pjevali.

 

Danas je Djed Mraz nastavio svoj pohod i uveselio poklonima djecu područnih odjeljenja Vinež, Stari grad i Rabac. Na trgu u Starom gradu mališani su zajedno s Djedom Mrazom otplesali i otpjevali božićne pjesme, a pridružio im se i labinski gradonačelnik Tulio Demetlika.

 

Sutra u jutarnjim satima u šatoru kod Osnovne škole Matije Vlačića održat će se dječja kazališna predstava „Što li sanja zima bijela – dobar dan za dobra djela“ s početkom u 9,30 sati za mališane Dječjeg vrtića „Pjerina Verbanac“ i učenike Centra „Liče Faraguna“ te u 10,30 sati za  učenike od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola Matije Vlačića i „Ivo Lola Ribar“. Za djecu Dječjeg vrtića „Gloria“ i svu djecu koja ne pohađaju vrtić, a navršili su 3 godine života, Djed Mraz poklone će podijeliti sutra u šatoru kraj Osnovne škole Matije Vlačića u 17,00 sati nakon čega će se za njih održati kazališna predstava „Što li sanja zima bijela – dobar dan za dobra djela“.

 

Prosinačke svečanosti nastavljaju se u petak, 20. prosinca 2013.  godine u 17,00 sati kada će se u šatoru za naše najmlađe sugrađane i njihovu pratnju održati igrokazi "Kako je teta spasila Božić" i "Pisat ćemo Djedu Mrazu“ u izvođenju dramske radionice Kluba mladih „Era“.

 

I ove godine Grad Labin za svoje mališane organizira još jedan nezaobilazan detalj koji upotpunjuje blagdanski ugođaj, a to je vlakić Djeda Mraza. Na radost mališana vlakić će prometovati u subotu, 21. prosinca i nedjelju, 22. prosinca 2013. od 10,00 do 13,00 sati, a polazna stanica biti će centar grada, ulica Zelenice. Osim toga, povodom predstojećih blagdana u subotu, 21. prosinca 2013. s početkom u 17,00 sati u Kinu "Labin" održati će se projekcija dječjeg animiranog filma "Pet legendi" u kinu Labin (ulaz slobodan), a u nedjelju, 22. prosinca 2013. godine u 17 sati u šatoru kod Osnovne škole Matije Vlačića održat će se Božićni koncert Plesnog studia "Skiribico blu".

 

Djed Mraz ove će godine na području Grada Labina podijeliti oko 470 poklon paketa.

 

djed mraz zabava djeca skiribico blu djeca blagdani božić