Dječjem vrtiću laptop i projektor umjesto čestitke

Dječjem vrtiću laptop i projektor umjesto čestitke

12.1.2010. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Radosni i vidno iznenađeni, što nisu ni krili, bili su jučer mališani i tete Dječjeg vrtića „Pjerina Verbanac" iz Labina kada su vrtić punih ruku posjetili nenajavljeni gosti Alen Golja, direktor TD „1. maj" iz Labina i njegov suradnik Dorijano Bažon, rukovoditelj službe kontrolinga i nabave u istoj tvrtci.

 

Naime, u našoj gradskoj komunalnoj tvrtci uoči božićnih i novogodišnjih blagdana odlučili su ne trošiti sredstva na kupnju i slanje blagdanskih čestitki te odreći se  kupovine prigodnih poklona, stoga su novac preusmjerili u plemenitije nakane.

 

Često znamo reći da su djeca naše najvrjednije, a Uprava TD „1. maj" svojom je gestom to i pokazala. Mališani su jučer na poklon dobili laptop i projektor kojima su se iskreno obradovali. Veselile su se i odgajateljice jer će im ti pokloni dodatno podići stručnu kvalitetu rada s djecom.

 

Alen Golja, direktor tvrtke „1. maj" Labin ističe kako su djeca Dječjeg vrtića „Pjerina Verbanac" njihov dugogodišnji partner i suradnik u ekološkim akcijama i projektima te da je ova gesta hvala za dosadašnju suradnju i poziv za buduću. U donaciji je dijelom sudjelovala i tvrtka „Palma" d.o.o. iz Karlovca, inače poslovni partner TD „1. maj" iz Labina. Vrijednost donacije je oko 9 tisuća kuna.

 

dječji vrtić pjerina verbanac haccp mladi djeca eu prvi maj laptop donacija alen golja projektor