Demetlika:“Uložiti ću žalbu i tražiti zaštitu osobnog integriteta!“ - Odluka o sukobu interesa donijeta je temeljem fantazija Adrijana Kiršića (Audio)

Demetlika:“Uložiti ću žalbu i tražiti zaštitu osobnog integriteta!“ - Odluka o sukobu interesa donijeta je temeljem fantazija Adrijana Kiršića  (Audio)

5.11.2010. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Na jutros održanoj konferenciji za novinare labinski gradonačelnik, Tulio Demetlika očitao se o Odluci Povjerenstva o odlučivanju o sukobu interesa. Izdvojio je kako je potpuno nejasno koje je činjenice povjerenstvo uzelo u obzir jer nema prostora niti za sukob kao ni za osobni interes u Odluci Poglavarstva Grada Labina od 2002. godine na koju se Povjerenstvo poziva. Nadalje je kazao (Prilog Povjerenstvo-Demetlika)Demetlika je kazao da će na Odluku Povjerenstva uložiti žalbu te ispitati mogućnost traženja zaštite osobnog integriteta kod nadležnog suda.

Smatra neprihvatljivim postojanje političkih, državnih tijela koja provode nečije privatne interese ili nečije političke inicijative na štetu lokalne zajednice. Također je kazao kako je poruka koju šalje Povjerenstvo katastrofalna. Pita se kakvu to poruku država šalje preko političkih tijela kada s jedne strane govori o potrebi efikasne javne uprave, a s druge strane kažnjava lokalne dužnosnike koji rješavanju probleme efikasno i transparentno. Na posljetku je kazao (Prilog Zaključak Demetlika).

 

 

Izjava Gradonačelnika

http://ipress.hr/gradovi-i-opcine/labin/demetlika-odluka-o-sukobu-interesa-donijeta-je-temeljem-fantazija-adrijana-kirsica-10579.html

 

 

 

demetlika tulio demetlika politika ids povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa sukob interesa politikanstvo adrijano kiršić odluka žalba