Demetlika, Runko i Paliska Bolterstein družili se s djecom

Demetlika, Runko i Paliska Bolterstein družili se s djecom

6.10.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Jučer je počelo obilježavanje Dječjeg tjedna. Tim povodom labinski gradonačelnik Tulio Demetlika posjetio je mališane u dječjim vrtićima Pjerina Verbanac i Gloria. Darivao ih je voćem i priborom za crtanje, a djeca su gradonačelniku zahvalila pjesmom. Labinski gradonačelnik ujutro je u svom uredu primio učenike osmih razreda Osnovne škole Ivo Lola Ribar. Sutra će mu u posjet doći učenici šestih razreda Osnovne škole Matija Vlačić i četvrtih razreda Osnovne škole Ivo Lola Ribar.

 

Kršanski načelnik Valdi Runko jučer je, a u povodu Dječjeg tjedna posjetio djecu u dječjem vrtiću u Potpićnu. Donio im je i poklone, slatkiše i voće te 1500 kuna za nabavku didaktičkog pribora. Vrtićarci su mu zahvalili prigodnim programom.

Općinska načelnica Raše Glorija Paliska Bolterstein posjetila je jučer u povodu Dječjeg tjedna, polaznike Dječjeg vrtića Pjerina Verbanac u Raši. Mališanima je čestitala njihov tjedan i darovala ih poklonima, igračkama, slatkišima i voćem.  Djeca, okupljena u skupinama Pačići i Zečići, zahvalila su se pjesmom i poklonom - zbirkom crteža. Tijekom Dječjeg tjedna vrtićarci će odgledati kazališnu predstavu, održati radionicu s roditeljima te crtati na mjesnom trgu. Rašku odgojnu ustanovu polazi 14 mališana u jasličkom i 28 u vrtićkom odjeljenju. S njima rade tete Sonja, Mirjana, Nerea i Ena.

dječji tjedan djeca vrtić demetlika glorija paliska bolterstein valdi runko