Demetlika i Tireli nadaju se da će se Sabor sutra konstituirati

Demetlika i Tireli nadaju se da će se Sabor sutra konstituirati

2.12.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović za sutra je sazvala prvo zasjedanje Hrvatskog sabora u 8. sazivu. Sjednica Sabora počinje u 10 sati. Hoće li se Sabor sutra uspjeti konstituirati, a to je moguće samo izborom predsjednika Sabora u ovom je trenutku teško reći.

A što očekuju od sutrašnje prve sjednice Sabora pitali smo saborske zastupnike iz Labina, Tulija Demetliku, koji će u saborske klupe sjesti prvi put i Nansi Tireli, kojoj će ovo biti drugi saborski mandat. Tulio Demetlika u Sabor je izabran s liste IDS-a, a Nansi Tireli predsjednica Hrvatskih laburista s liste koju je predvodio SDP. Tulio Demetlika: (ton – Tulio Demetlika).Prema njegovim riječima: (ton – Tulio Demetlika 1). Nansi Tireli pak veli: (ton – Nansi Tireli).  

Podsjetimo da će iz Istre sutra u saborske klupe sjesti još i Peđa Grbin, Silvano Hrelja i Tanja Vrbat, s liste koju je predvodio SDP, Boris Miletić i Giovanni Sponza iz IDS-a, Anton Kliman iz HDZ-a i dr. Furio Radin, saborski zastupnik talijanske nacionalne manjine.

 

 

tulio demetlika nansi tireli demetlika politika ids sdp sabor izbori izbori 2015 parlamentarni izbori