Danijela Faraguna osmislila jedinstvenu aplikaciju: EDUKACIJA ZA IZNAJMLJIVAČE PUTEM SNIMKI

Danijela Faraguna osmislila jedinstvenu aplikaciju: EDUKACIJA ZA IZNAJMLJIVAČE PUTEM SNIMKI

9.4.2019. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Društvo

Mlada Labinjanka Danijela Faraguna koja je karijeru u turizmu započela 2007.godine u agenciji Solen iz Rijeke kao turistički pratitelj za ruski jezik, u želji za vlastitim biznisom, ali i da pomogne svakom iznajmljivaču da kvalitetno ponudi svoj smještaj, nakon osam mjeseci priprema i rada osmislila je aplikaciju namijenjenu upravo privatnim iznajmljivačima. Ovo je kaže ona, prva takva aplikacija u Hrvatskoj koja nudi edukaciju putem snimki.

- Osmislila sam aplikaciju, odnosno edukaciju za iznajmljivače, kako bi olakšala svima da postignu što efikasniju prodaju i što bolju popunjenost. Kada sam se krenula baviti turizmom nisam znala niti jedan kanal prodaje osim booking.com-a, danas ih znam barem 60.

Kroz godine sam stekla iskustvo koje može pomoći svima da čim bolje popune svoj smještaj i budu čim konkurentniji. Kroz aplikaciju ću zainteresirane upoznati s kanalima prodaje, izradom jednostavne web stranice, e -mail marketingom, facebook oglašavanjem, google ad words kampanjama te porezima koji ste dužni plaćati unutar RH. Smatram da je time obuhvaćeno sve što jedan iznajmljivač mora znati, kaže Danijela te ističe da je riječ o novitetu za iznajmljivače na tržištu i prva takva aplikacija u Hrvatskoj Službeno će biti predstavljena u Svetvinčentu 27. travnja u 18 sati.

Autor: Branko BIOČIĆ

danijela faraguna aplikacija turizam karijere izum iznajmljivači