Dani otvorenih vrata Valamar Riviere u Rapcu

Dani otvorenih vrata Valamar Riviere u Rapcu

30.1.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu, ove će godine u visokoj sezoni zapošljavati gotovo 7.000 djelatnika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Zato u petak otvara svoja vrata svim zainteresiranima za posao u najvećoj hrvatskoj hotelskoj kompaniji. Sve o uvjetima i prednostima rada u Valamaru posjetitelji će moći doznati 1. veljače u ValamArtist centru u Poreču od 9 do 16 sati i u Valamar Sanfior Hotelu u Rapcu od 10 do 15 sati kada se održavaju Dani otvorenih vrata u Poreču i Rapcu.    

 

Inače, Valamar Riviera se posljednjih godina pozicionirala kao najpoželjniji poslodavac u turizmu. Plaće su čak 27 posto više od prosjeka u turizmu, a kompanija svim zaposlenicima osigurava minimalno 5.000 kuna neto primanja za odrađeni puni fond sati. Uz to, Valamar provodi čak 21 program nagrađivanja zaposlenika, nudi redovne stimulacije te osigurava više od 22 sata edukacija i treninga po zaposleniku.

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2019. godinu nudi 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 300 novih ugovora za stalni radni odnos.


Osim toga, svim sezonskim radnicima koji u Valamarove destinacije dolaze raditi iz drugih dijelova Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj te topli obroci na teret poslodavca.

Kao velika kompanija koja se brzo razvija i raste, Valamar Riviera zapošljava djelatnike i stručnjake raznih profila. Od IT stručnjaka, specijalista za marketing, brand management, prodaju, financije, upravljanje investicijskim projektima do raznih zanimanja u operacijama poput konobara, recepcionara i spremačica, te brojne specijaliste kao što su kuhari, slastičari ili sommelieri. Upravo je zato rad u Valamaru prilika za razvoj karijere, a ne samo prilika za jednokratnu zaradu preko ljeta.

 

U prilog činjenici da su Valamarove vrijednosti prepoznate govori i podatak da je Valamar Riviera TOP Poslodavac u turizmu u Hrvatskoj prema istraživanju portala MojPosao.

valamar rabac gospodarstvo dani otvorenih vrata