Dani Općine Kršan 21.-25.7.2017.

Dani Općine Kršan 21.-25.7.2017.

17.7.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Sjednicom Općinskog vijeća  ovog petka, 21. srpnja u 19,30 sati  u Kršanu počinje svečano obilježavanje  Dana Općine.

Središnji dio proslave započinje u subotu, 22. srpnja kada će se na  Sportsko-rekreacijskom centru Pristav od 19 sati predstaviti domaći KUD Ivan Fonović Zlatela i njihovi gosti KUD „ Rudine“ Župa Vidoši iz Livna, a djelić bogatog kulturnog nasljeđa bošnjačke nacionalne manjine pokazat će i članovi KUD-a „Kršanski ljiljani“.

Zabavni program počinje uz zvukove Duo Feniksa, a večernja zabava svoje će finale imati nastupom Lidije Bačin i pratećeg banda.

U subotnje poslijepodne svi će posjetitelji biti u prilici kušati domaće proizvode Poljoprivredne zadruge Čepić polje, slastice Bošnjačke nacionalne manjine Općine Kršan, ali i degustirati lovački kotlić  Lovačkog društva Zec.

Brojna sportska događanja, osim u petak i subotu, bit će na rasporedu  i u nedjeljno jutro, a posebno upečatljiva bit će nedjeljna večer kada će na plominskoj Lombordi u 21 sat nastupati Tedi Spalato

U ponedjeljak stari grad Kršan ugostiti će najmlađe, udruga Birikina iz Pule u 20.30 sati predstaviti će se sa predstavom Avanture Pipi Duge Čarape.

Na Dan sv. Jakova, zaštitnika Općine, u utorak , 26. srpnja u Starom gradu Kršanu s početkom u 11 sati slavit će se Sveta misa.

 

Program u prilogu.

 

 

dani općine kršan kršan tedi spalato kud zlatela lidija bačić pučka fešta