Stampar M - Stampar

Danas se nasmijte uz najveća imena Stand Up Komedije Hrvatske i Slovenije te pomognite Centru Liče Faraguna

Danas se nasmijte uz najveća imena Stand Up Komedije Hrvatske i Slovenije te pomognite Centru Liče Faraguna

13.4.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Stand Up Comedy u Labinu je predstava u kinu Labin koja će ugostiti 3 najveća imena Stand Up komedije Hrvatske i Slovenije: Ivana Šarića, Vida Valića i Vlatka Štampara.

Cilj projekta je ponuditi građanima grada Labinu priliku da po prvi put uživaju u odličnoj dvosatnoj Stand Up komediji, po pristupačnoj cijeni od svega 40 kuna. Sam projekt humanitarnog je karaktera, budući da se dio prihoda donira centru Liče Faraguna. 

 

Vlatko Štampar

 

1982. godine - slomio je gležanj na ilegalnom turniru u šahu. Iako se nije još ni rodio. Tako mu je propala baletna karijera u Bangladešu. Visok 2.06m, ima 120kg i boji se kukaca. Ali ne i bubamara. Voli reggae glazbu, čokoladno mlijeko i iransku underground... metal scenu. Ne voli kemijske olovke i napudrane žene, a ni kemijske žene i napudrane olovke. Sa stand up-om je počeo u Varaždinu, a zadnju godinu je u Zagrebu. Na pozornici je veći nego kad nije na pozornici. Materijal su mu svakodnevne teme od javnog prijevoza, sexa, veza, javnog sexa, reklama, tv-a ali gledane s, drugim ljudima, čudne perspektive. Ptičje. Humor začinjen žestokim grimasama i imitacijama svakodnevnih zvukova, šumskih životinja i mađarskih superjunaka...

 

Živi na visokoj nozi i za blagdane se ne voli oblačiti u žensku odjeću

 

Ivan Šarić

Stand up komedijom se bavi od 2005. godine te tako skupio veliku kilometrazu u nastupima kako po Hrvatskoj tako i po Sloveniji. Pripadnik je novog vala stand up komicara, oduševit će vas jednom verzijom britkog britanskog humora Eddia Izzarda i Monty Python-a uklopljenog u svakodnevne dogadjaje ljudi koji žive u Dalmaciji i oko nje. Poznat je i po svom stilu improvizacije i komunikacijom sa publikom.

Osim svojih solo angažmana nastupa zajedno sa slovenskim stand up komičarom Vidom Valičem u njihovoj autorskoj predstavi “Slo vs Cro” koja se bavi tematikom napetih odnosa i netolerancije između Hrvatske i Slovenije. Od 2005-2009 radio je kao voditelj na regionalnoj kabelskoj televiziji MTV ADRIA. Neke od emisija koje je vodio su : MTV News, MTV News Weekend Edition, My Party Fusion, MTV Summer madness, Report rom EMA-s LISABON, Report rom EMA-s LIVERPOOL… Trenutno uživa u slavi kao voditelj na Hrvatska traži zvijezdu showu.

 

Vid Valić

Vid Valič je jedno od najznačajnijih imena slovenske stand up komedije. Ima dugi odnos sa pozornicom jer je odrastao u Improligi, pohađao mnoge satove glume, nastupao u brojnim filmovima i kazališnim predstavama, te je bio član postave TV showa „Štafeta mladosti“.

Kao suradnik i turistički voditelj agencije Collegium, animira studente na njihovim ekskurzijama i zabavama svake godine i tako izglađuje svoje vještine baratanja pijanim masama, što mu se pokazalo kao korisno u njegovim stand up nastupima.

Kao svoje specijalnosti navodi umijeće plesanja standardnih i latino plesova, pjevanja i boksa. Organizator je i voditelj stand up comedy večeri u KUD-u France Prešeren u Ljubljani. Nastupao je na brojnim festivalima, svadbama, korporativnim i kulturnim eventima. Može ga se vidjeti u njegovom comedy showu SLO vs. CRO sa Ivanom Šarićem i nedavno je nastupao na TV showu „Spet doma“ na TV Sloveniji. Trenutno radi kao voditelj na Slovenija ima talent.

Na forumu možete čuti  performere koji će nastupiti u našem gradu.

 


 

stand up comedy komedija show zabava smijeh vid valić ivan šarić vlatko štampar