Danas četvrta nutricionistička i kuharske radionice „Jela od landovine, glavonožaca, brodeti“ sa Stivenom Žunićem i restorana "Zijavica"

Danas četvrta nutricionistička i kuharske radionice „Jela od landovine, glavonožaca, brodeti“ sa Stivenom Žunićem i restorana "Zijavica"

14.3.2023. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

U sklopu projekta “Poticanje povećanja potrošnje ribe u srednjoškolskoj populaciji – EDUFISH ALBA 75” u okviru mjere 5.2.1. Potpora za aktivnosti usmjerene povećanju potrošnje i konzumacije ribe i drugih morskih organizama iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu 2014.- 2020. FLAG-a ALBA, provodit će se daljnje edukacije i upoznavanja djece s vrijednostima i kvalitetom jela od ribe i drugih plodova mora. 

Srednja škola Mate Blažine Labin organizira u utorak, 14. ožujka 2023. s početkom u 9:00 sati četvrtu po redu edukativnu kuharsku radionicu  i popratnu nutricionističku radionicu na temu „Jela od landovine, glavonožaca, brodeti “ u izvedbi Agencije za ruralni razvoj Istre – AZRRI.

Nutricionista prof. Mihele Dujmović održati će nutricionističku radionicu, a kuharska radionica  „Jela od landovine, glavonožaca, brodeti“ izvoditi će se pod vodstvom poznatog ugostitelja chefa mentora Stivena Vunića.  Radionice će se održati u školskom restoranu Srednje škole Mate Blažine Labin. 

edukacija srednja škola mate blažina stiven žunić