Dan Općine Sveta Nedjelja: Na dječjem pjevačkom festivalu pobijedila Antonia Miletić Lupetin

Dan Općine Sveta Nedjelja: Na dječjem pjevačkom festivalu pobijedila Antonia Miletić Lupetin

18.10.2009. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Glazba

Antonia Miletić Lupetin, učenica petog razreda, pobjednica je trećeg Dječjeg pjevačkog festivala učenika OŠ "Vitomir Širola Pajo" održanog u petak u sklopu Dana općine Sveta Nedjelja "Šesnajs otobra". Njenu interpretaciju pjesme "Odlaziš" stručni žiri proglasio je najboljom među pjevačkim izvedbama 16 učenika.

Miletić Lupetin je također ponijela treću nagradu publike, po čijem mišljenju je najbolja pjevačica bila Adriana Miletić koja je izvela pjesmu "Waterloo". Druga nagrada publike pripala je Moniki Šijanović i pjesmi "Moj si anđeo". Nju je stručni žiri proglasio najboljom u kategoriji viših razreda, a u kategoriji nižih razreda ta je titula pripala Natali Faraguna s pjesmom "Hajde da ludujemo".

U revijalnom dijelu priredbe nastupili su Adriana Miletić, duo Toni i Dino, Erik Miletti i Ivan Maksenčuk, a kao iznenađenje večeri na scenu su se popele Rašelinke, zbor učiteljica škole, koje su na posebno oduševljenje publike otpjevavši istarske narodne pjesme "Kad bi znalo" i "Žminjku". Stručni žiri činili su voditeljica priredbe Morin Kudić, Edit Dobranović i Irena Kuhar te učenici petog i osmog razreda, Karin Faraguna i Paolo Rondić. (R. S. )

dječji pjevački festival pjevanje glazba sveta nedjelja nedešćina antonia miletić lupetin morin kudić edit dobranović irena kuhar