Dan maturanata 2022.

Dan maturanata 2022.

23.5.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

U srijedu 25. svibnja 2022. održati će se posljednji dan za maturante labinske srednje škole (104 učenika), te da će ga kao i prijašnjih godina obilježiti na svoj uobičajeni način – okupljanjem pred školom, mimohodom kroz grad i odlaskom u Prtlog, gdje će dio njih prenoćiti u šatorima… Više: http://www.ssmb.hr/750/maturanti-2021

Tog dana će se oko 8.00 maturanti okupiti na prometnici i parkingu pred školom koji će u to vrijeme biti zatvoreni za parkiranje, promet i prolaznike na potezu od skretanja za „Pjacal“ do tvrtke „Dinocommerce“, a parkiralište ispražnjeno (obaviješteni su prethodno njezini korisnici) temeljem suglasnosti Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Grada Labina. Prometnica će ostati zatvorena do 9.30 kad će maturanti krenuti u organizirano, kao i prijašnjih godina, u pratnji svojih razrednika, u koloni držeći se desne strane kolnika i pločnika, kroz gradsko središte prema gornjem gradu s kratkim zadržavanjem (9.45-10.15) na Trgu pred zgradom Grada Labina, s mogućnošću susreta s gradonačelnikom, nakon čega nastavljaju pješke dalje do Prtloga.

Molimo PP Labin da kao i prethodnih godina nadzire okupljanje i mimohod kroz grad, Vatrogasce da znaju o lokaciji u Prtlogu gdje će maturanti boraviti tijekom popodneva, večeri i noći, Komunalnom poduzeću „1. maj“ da postavi u Prtlogu kontejner gdje će maturanti odložiti otpad, Uredu gradonačelnika da obavijesti gradonačelnika o kratkom susretu s maturantima, a medije da obavijeste građane Labina o tom događaju i regulaciji prometa u jutarnjim satima.

Nadamo se da će sve proteći u najboljem redu. Mi ćemo biti u stalnom kontaktu s učenicima.


Srednja škola Mate Blažine, Labin

maturanti srednja škola mate blažine labin