Creative Tourism Industry d.o.o. – Projekti u turizmu, dizajn i uređenje interijera i turistička agencija

Creative Tourism Industry d.o.o. – Projekti u turizmu, dizajn i uređenje interijera i turistička agencija

15.2.2016. // Macronet // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Vlasnik ste kuće za odmor, a niste zadovoljni popunjenošću ili visokim provizijama klasičnih agencija? Želite se baviti turizmom, a ne znate kako početi ili dovršit projekt? Želite stvarati, a potrebne su vam kvalitetne informacije te pomoć i koordinacija u svim fazama projekta? Trebate racionalno ulaganje, a uz to osigurati dugoročnu atraktivnost i konkurentnost vašem objektu?

 

NAŠ CILJ!

Naš je cilj stvoriti proizvod koji će biti konkurentan ne samo na nivou vašeg mjesta, regije ili države, već i na nivou čitavog mediterana pa i cijele europe. Vaš se objekt nalazi u Istri – s ponosom najkonkurentnijoj turističkoj regiji u Hrvatskoj i sa ogromnim brojem objekata čiji broj i kvaliteta raste iz dana u dan. Stoga postoji velika potreba da Vaš objekt bude atraktivan, originalan, kvalitetan i vrijedan pažnje od strane gosta kako bi bio i ostao dugoročno konkurentan. Naš je glavni zadatak postići popunjenost objekta od pet do šest mjeseci uz kvalitetne cijene, te prosječnost za nas nije opcija.

U ČEMU JE STVAR?

Današnji moderan gost prilikom planiranja odmora na jednaki način i putem istih kanala bira između odmora u Hrvatskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Italiji, Grčke ili Portugala. U suštini, sve te turističke destinacije se bore za istog gosta. Nerijetko se gosti odluče najprije za naš objekt zbog njegove originalnosti i atraktivnosti te kvalitetno osmišljenog marketinga objekta, a tek posljedično to znači odabir Hrvatske. Ukoliko je putnik i odabrao najprije Hrvatsku kao zemlju svojeg budućeg putovanja, tada odabire između stotine tisuća objekata na našoj obali, od kojih su mnogi vrlo sličnog izgleda, opremljenosti i cijena.

KAKAV JE DANAŠNJI GOST?

Rast standarda, razvoj tehnologije, dizajna, ekologije, zdravstvenih navika, dokolice i raznih drugih modernih trendova bitno je izmijenilo način razmišljanja modernog gosta. Uzmite u obzir još i ogromnu ponudu smještajnih kapaciteta jasno je da će samo kvalitetni, originalni, svježi i stilski dotjerani objekti biti prvi izbor današnjeg zahtjevnog gosta. Ostali će se morati zadovoljiti sa prosječnim ili ispodprosječnim rezultatima.  Moderan gost želi imati svu udobnost koju ima u vlastitom domu, ali uz to želi biti iznenađen i oduševljen, te želi na poseban način doživjeti atraktivnost ne samo destinacije u koju dolazi, već i samog objekta u kojem boravi. Hoće jer može birati i može to sebi priuštiti.

ZAŠTO BAŠ MI?

Mi, vlasnici Creative Tourism Industry d.o.o. najprije smo učili kroz naše objekte kako se na kvalitetan način stvara turistički proizvod u svim njegovim aspektima, od njegovog unutarnjeg i vanjskog uređenja, sadržaja, odnosa prema gostu, dostupnosti informacija pa sve do samog marketinga i prodaje. Creative Tourism Industry d.o.o. nema niti će ikada imati veliki broj objekata koje plasira na tržište kao što to imaju mnoge klasične turističke agencije. Naš je cilj kvaliteta, potpuno individualan pristup i dugoročno visoka popunjenost objekta. Kreativnost, ideje i originalnost, te iskorištavanje već postojećih vrijednosti i njihovo uklapanje u novi projekt su naši jaki alati i saveznici u stvaranju dobro balansirane investicije. Vaše kvalitetno uređene, do detalja osmišljene i visoko stilizirane objekte plasiramo na tržište putem naše agencije te kroz velika ulaganja u marketing na svjetskom nivou i po strateški razrađenom planu za svaki objekt postižemo fantastične rezultate. Garantiramo potpuno individualan pristup i neprestanu podršku vlasnicima objekata i njihovim gostima te u konačnici nisku proviziju. Vaš dugoročan uspjeh naš je glavni zadatak.

 

Posjetite nas na: www.creative-tourism.hr, pogledajte naše radove (portfolio) i javite nam se s povjerenjem.

creative tourism industri turizam dizajn uređenje interijera turistička agencija kuća za odmor