ČLANOVI JUDO KLUBA METO LABIN NASTUPILI NA MEĐUNARODNOM JUDO NATJECANJU BLACK BELT OPEN

ČLANOVI JUDO KLUBA METO LABIN NASTUPILI NA MEĐUNARODNOM JUDO NATJECANJU BLACK BELT OPEN

11.2.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Dana 08.02.2020. u Zagrebu, Podsused, sportska dvorana Sutinska vrela,  u organizaciji judo kluba Black belt održano je međunarodno judo natjecanje na kojem je nastupilo 8 natjecatelja judo kluba METO Labin, te su osvojili 5 medalja.  Na natjecanju su nastupila 43 klub te 408 natjecatelja.

U uzrastu dječaka i djevojčica U12 -2009 i 2010 godište do 30 kilograma nastupio je Lucas Janjić koji je izgubio borbu za 3 mjesto i završio na 5 mjestu. U kategoriji do 50 kilograma 5 mjesto je zauzeo i Giovani Carić, također izgubivši borbu za medalju . U kategoriji do 55 kilograma Christiano Mariano osvojio je 3 mjesto i brončanu medalju dok je Fran Baćac završio na 5 mjestu.

Djevojčica Ajla Šahdanović do 32 kilograma odlično se borila da bi na kraju izgubila finalnu borbu te je osvojila drugo mjesto i srebrenu medalju.

U uzrastu dječaka i djevojčica U14 – 2007 i 2008 godište do 36 kilograma sjajno se borila Zita Lukšić i osvojila drugo mjesto i srebrenu medalju. U kategoriji do 40 kilograma Evelin Baćac je završila na 5 mjestu dok je do 48 kilograma Marisa Janjić osvojila brončanu medalju. Marisa je nastupila u duplom startu te je u uzrastu U16 mlađe kadetkinje također pokazala da njezino vrijeme tek dolazi te je i tu osvojila brončanu medalju.

Natjecatelje je vodio trener Denis Alićajić. Uprava kluba zadovoljna je nastupom njihovih članova.

jk meto labin jk meto judo borilački sportovi