Četiri slobodna mjesta u coworking prostoru iznad Gradske knjižnice

Četiri slobodna mjesta u coworking prostoru iznad Gradske knjižnice

31.7.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

U poslovnom prostoru Coworking Labin koji je smješten na katu iznad Gradske knjižnice  trenutno su dostupna četiri slobodna mjesta. Grad Labin kao jednu od mjera poticanja poduzetništva subvencionira coworking prostor, a poduzetnicima početnicima (koji su osnovali trgovačko društvo ili obrt unazad 6 mjeseci od dana predaje zahtjeva) daje na korištenje prostor bez naknade na razdoblje od jedne godine od dana početka korištenja, uz uvjet da počnu koristiti coworking prostor do kraja 2019. godine.  

Prostor ima 10 sjedećih mjesta i otvoren je svim osobama koje svoju djelatnost mogu obavljati putem računala. Coworking uredske prostore moguće je koristiti dnevno, tjedno, mjesečno ili godišnje. U troškove korištenja prostora za rad, osim uredskog stola i stolice u dijeljenom uredu, uključeni su i troškovi električne energije, grijanja i hlađenja, čišćenja i održavanja, komunalne i ostale naknade, korištenje printera i skenera, korištenje čajne kuhinje, brza internet veza i Wi-Fi.

Trenutno se coworking prostorom u Labinu služe  firme i freelanceri koji pružaju usluge web dizajna i ostalih srodnih usluga, poslovnog savjetovanja, prijevoda, promidžbe i oglašavanja.

Ako ste zainteresirani da postanete dio coworking zajednice te vam dijeljenje radnog mjesta ne predstavlja prepreku u obavljanju poslovne djelatnosti možete se obratiti gradskom Upravnom odjelu za gospodarstvo i EU projekte putem mail adrese patricija.terkovic@labin.hr ili na broj telefona 052/866-817. 

coworking labin gradska knjižnica poduzetništvo