ČEPIĆ JE GORIO Vatromet i baklje za zlatnog Matea Načinovića

ČEPIĆ JE GORIO Vatromet i baklje za zlatnog Matea Načinovića

1.11.2018. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

Tristotinjak mještana, njegovih prijatelja i uzvanika došli su se pokloniti svjetskom prvaku. Došli su mu čestitati na onom što je svojim trudom, htijenjem i odricanjem uspio napraviti. Došli su stisnuti Mateovu zlatnu ruku

Čepić je ponovno gorio. Vatromet i baklje su točno u 18 sati najavile dolazak najpoznatijeg stanovnika Čepića na svijetu, zlatnog svjetskog prvaka u boćanju Matea Načinovića. Tristotinjak mještana, njegovih prijatelja i uzvanika došli su se pokloniti svjetskom prvaku. Došli su mu čestitati na onom što je dečko svojim trudom, htijenjem i odricanjem uspio napraviti. Došli su stisnuti njegovu zlatnu ruku. A Mateo, skroman kao i uvijek, ostao je šokiran jer o tom nije ništa znao.

Šokiran

- Nisam imao pojma da će se sve ovo dešavati ovdje večeras i zahvalio bi svima koji su večeras došli, svima onima koji su me podržavali u mom pokušaju da ostvarim svoj san. U Kini je stvarno bilo odlično, Marin i ja smo odradili sjajne dvije kvalifikacijske serije, pa potom i polufinale s Francuzima kada smo pogodili 53 boće. A finale je bilo onakvo kakvo smo očekivali, mogli smo sve riješiti i u onih pet minuta, ali smo promašili tu jednu boću. No, u preostale 2,5 minuta bili smo vrlo koncentrirani i nakon 28 pogođenih boća slavlje je moglo početi, još je jednom Načinović prokomentirao osvajanje zlata.

Najavio je i svoje nove akcije, koje su trenutno vezane samo za klupsko boćanje. Već u petak će put Italije, gdje će s svojim Ponteseom odigrati novo kolo talijanskog prvenstva. I nakon toga ponovno se vratiti u Čepić, i već u ponedjeljak biti na svom radnom mjestu. (Robi FONOVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD PETKA

Mateo načinović Čepić boćanje zlato pobjeda sport