Čelnici lokalne samouprave Labinštine na otvaranju Rockwoola

Čelnici lokalne samouprave Labinštine na otvaranju Rockwoola

26.6.2012. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Na svečanost otvaranja Rockwoola pozvani su mnogi uzvanici iz političkog života Hrvatske, Istre i Labinštine. Među njima su i čelnici lokalnih samouprava Labinštine. Pitali smo ih dolaze li na otvaranje s obzirom na ponekad i više nego zategnute odnose s Rockwoolom. Gradonačelnik Labina Tulio Demetlika: (ton – Tulio Demetlika). Prvi čovjek Pićna, općine na čijem se području Rockwool nalazi i koja je s njim u sudskom sporu, Ivan Franković kaže: (ton – Ivan Franković).

Na otvaranje Rockwoola dolazi i načelnik Općine Raša Josip Pino Knapić : (ton – Josip Knapić). Ovako razmišlja načelnik Općine Sveta Nedelja Srećko Mohorović: (ton – Srećko Mohorović). Svečanost otvaranja Rockwoola neće propustiti ni bivši načelnik Općine Pićan, čovjek koji je Rockwool i doveo u pićansku dolinu Branko Ružić: (ton – Branko Ružić).  Kršanskog općinskog načelnika Valdija Runka do ovih vijesti nismo uspjeli kontaktirati. No s obzirom na stav koordinacije gradonačelnika i načelnika Labinštine izvjesno je da će i on doći na otvaranje Rockwoola.

rockwool demetlika tulio demetlika valdi runko branko ružić ivan franković pino knapić srećko mohorović politika ids gospodarstvo rockwool