Carel Adriatic i Benetton potpisali ugovor o preuzimanju proizvodne hale

Carel Adriatic i Benetton potpisali ugovor o preuzimanju proizvodne hale

28.9.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Sedam mjeseci nakon prvog predstavljanja tvrtka Carel Adriatic i službeno je potkraj prošlog tjedna uselila u prostore bivšeg Benettona u Poslovnoj zoni Vinež. Naime u petak su predstavnici Benettona i tvrtke Carel Adriatic potpisali ugovor o primopredaji proizvodne hale. Govori labinski gradonačelnik Tulio Demetlika: (ton – Tulio Demetlika).

 

Prema njegovim riječima prva proizvodna linija mogla bi krenuti do kraja ove ili početkom iduće godine, no Carel Adriatic je veli Demetlika: (ton – Tulio Demetlika 1).

 

Podsjetimo da se talijanska tvrtka Carel sa sjedištem u Padovi bavi proizvodnjom elektroničkih proizvoda i instrumenata koji se koriste pri ugradnji i kontroli sistema za grijanje i hlađenje te kod sustava koji kontroliraju uštede energije. Prilikom prvog predstavljanja krajem veljače, najavili su da će kada proizvodnja krene punim kapacitetom imati potrebu za stotinjak radnika.

 

foto: Radiolabin.hr

 

 

 

 

 

 

zaposlenici radnici demetlika tulio demetlika ugovor benetton proizvodnja proizvodna hala vinež poduzetnička zona carel adriatic zaposlenje