Čak 3 odličja našim biciklistima na županijskom virtualnom biciklističkom prvenstvu za mladiće i djevojke

Čak 3 odličja našim biciklistima na županijskom virtualnom biciklističkom prvenstvu za mladiće i djevojke

22.4.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

S obzirom na epidemiološku situaciju, ove godine održana je 1. virtualna biciklistička liga. Za djevojke i mladiće prvih razreda utrke su trajale od 15.3. do 18.4.2021. Sudjelovalo je 8 škola iz istarske županije, ukupno 16 mladića i 15 djevojaka.              

Za pobjedu ili osvajanje nekog od odličja bilo je potrebno skupiti, odnosno odvoziti čim više kilometara. Našu školu predstavljali su Matija Sinožić, Deni Miletić, Andy Sandić, Luka Vuković, Erik Hrvat i Roko Škropeta, a od djevojaka  Nikole Sinožić i Karla Načinović.

Predstavnici Srednje škole Mate Blažine i Školskog sportskog društva DUGA uspjeli su osvojiti 3 odličja i to jednu zlatnu i dvije brončane medalje. Zlato je osvojio Matija Sinožić sa ukupno prijeđenih 332.3 km, a broncu su osvojili Deni Miletić sa prijeđenih 322.3 km  i Nicole Sinožić sa prijeđenih 111.9 km.

Mentorica učenicima je profesorica Ljiljana Šting.

(Tekst i foto: Ljiljana Štingl)

srednja škola mate blažine labin matija sinožić deni miletić andy sandić luka vuković erik hrvat roko škorpeta nikole sinožić karla načinović biciklisti županijsko virtualno biciklističko prvenstvo