Burna noć: Uhitili Labinjana koji je bježao, skrivao se u grmlju i lakše ozlijedio policajca

Burna noć: Uhitili Labinjana koji je bježao, skrivao se u grmlju i lakše ozlijedio policajca

2.3.2009. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Jutros je istražnom sucu u Puli zbog napada na službenu osobu priveden 22-godišnjak iz Labina koji je u nedjelju u noći bježao od policije, a poslije i nasrnuo na jednoga od njih i pri tom ga lakše ozlijedio.

Rovinjska je policija oko 1.30 sati u kontroli prometa u Pazinskoj ulici u Žminju pokušala zaustaviti ''opel vectru'' koju je vozi 22-godišnjak, a s njim u društvu bio je 21-godišnji Barbanac. Kako su obojica bila pod utjecajem alkohola i u strahu da ne ostane bez vozačke 22-godišnjak se automobilom dao u bijeg u šumu prema Lindaru.

Policija ih je nekoliko minuta kasnije pronašla skrivene u grmlju, a kada su im naredili da izađu 22-godišnjak je skočio na jednog od policajaca i lakše ga ozlijedio. Obojica su uz sredstva prisile privedena u prostorije rovinjske policije gdje su iako vidno pijani odbili alkotestiranje.

Nakon obrade Barbanac je pušten uz prekršajnu prijavu zbog drskog ponašanje te uz kaznenu prijavu za zlouporabe droge zbog 0,1 grama marihuane pronađene kod njega. Labinjan je priveden istražnom sucu zbog napada na policajca, a slijede mu i prekršajne prijave iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te zbog drskog ponašanja

droga alkotest prometna policija policija delikvent ozljeda