Budokai Labin najuspješniji klub u pointfightingu na natjecanju „Otvoreni kup Topusko“

Budokai Labin najuspješniji klub u pointfightingu na natjecanju „Otvoreni kup Topusko“

9.10.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog kickboxing saveza  i  kickboxing  kluba „Tigar“ iz Karlovca,  nastupilo je 21  klub iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske  sa 192 natjecatelja.


Labinski se kickboxing  klub  vratio kući sa  dva  pehara za najuspješnijeg pojedinca i najuspješniji klub, te  13  medalji od kojih  :  4 zlatne,  4 srebrne  i  5 brončane.


Labinjani su nastupali  u disciplini pointfightinga i  dobro su odradili ovo natjecanje  osvajanjem prvog mjesta.


Alan Tursunović  nastupio je u kategoriji do 52 kilograma u starijim kadetima gdje je osvojio zlato. To isto je ponovio i kod mlađih kadeta, samo u kategoriji plus 47 kilograma, pa je proglašen najboljim mlađim kadetom, za što je nagrađen peharom.


Laura Batelić je osvojila zlato   kod djevojčica u kategoriji do 28 kilograma, a kod mlađih kadetkinja  do 32 kilograma ima srebro.  


Adrian Tursunović  nastupio je u kategoriji do 42 kilograma u starijim kadetima gdje je osvojio zlato. U istoj kategoriji kod mlađih kadeta ima broncu.


Sandy Žunić se vraća sa dva srebra,kod mladih kadeta u kategoriji do 32 a kod starijih u kategoriji do 42 kilograma.


Dva srebra ima i Victoria Pekas i to kod mlađih i starijih kadeta do 42 kilograma.      


Broncama su se zadovoljili  Marin Bašić kod mladih i starijih kadeta do 47 kilograma,  i  Greta Bolterstein  kod mladih kadetkinja u plus 46 kilograma.


 


kbk budokai labin budokai topusko pointfighting borilački sportovi josip faraguna