Budi volonter na maratonu Helter Skelter

Budi volonter na maratonu Helter Skelter

17.6.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

Maraton Helter Skelter održava se 27.06.2020. sa startom i ciljem u Rapcu. Maraton je organizacijski vrlo zahtjevan te imamo potrebu za uključenjem cca 23 volontera. Ako ste sportskog duha i timski ste igrač, te želite doživjeti jedan dan pun adrenalina i izazova u prekrasnom Rapcu i Labinu, pridružite nam se kao dio organizacijske ekipe.

Opis posla: Posao će se obavljati ili na prometnicama/raskrižjima ili u race village-u ili na feed zonama. Osoblje raspoređeno na neke od tih točaka radit će:

1. Na prometnicama - na većini njih odrađuje se signalizacija odnosno usmjeravanje natjecatelja koji prolaze u određeni smjer. Na ključnim raskrižjima gdje je potrebno usmjeravati i regulirati promet osoblje će pomagati organizatorima koji su osposobljeni za taj dio.

2. U race village-u - Osoblje pomaže prilikom prijava natjecatelja pri izdavanju startnih paketa, pomaže u priručnim poslovima pakiranja i svim manjim operativnim zadacima prema inputu organizatora.

3. Feed zone i waterpointovi- osoblje priprema i odrađuje feed zone koje se sastoje od opreme i okrijepe za natjecatelje (voće, voda, sokovi i sl.).

Natjecateljima u prolasku dodaju što god im od toga treba.

Mjesto & radno vrijeme: Ovisno o poziciji na kojoj će pojedinac biti raspoređen zborno mjesto bit će definirano nekoliko dana prije same utrke. Prosječno vrijeme rada (od dolaska do odlaska) je između 07-18 (maksimalna moguća dužina).

Nudimo vam : Svatko tko radi na ovim poslovima dobit će 150,00 kn netto isplaćeno u gotovini odmah nakon utrke, obrok i paket za Crew (majica u kojoj radi, kabanica, fućka - sve to ostaje u vlasništvu).

Pojedinac potpisuje s organizatorom ugovor o volontiranju (zakonska obaveza).

Kontakt : Molimo sve zainteresirane da se jave na email: andela.nujic@adriabike.hrvolontiranje helter skelter biciklizam rabac